Medlemskap

Vår huvudorganisation

SeniorNet Sweden är vår huvudorganisation. Den har ett 40-tal klubbar över hela Sverige och vi, SeniorNet Södermalm, är en av de största. SeniorNet Sweden har hand om medlemsregistret och det är där man blir medlem.

Därför finns all aktuell information om medlemskapet samlad på SeniorNet Swedens hemsidor.

Alla länkarna på den här sidan öppnas i nya fönster i webbläsaren så du kan lätt komma tillbaka hit igen genom att stänga dem. 

Bli medlem!

Klicka här för att läsa SeniorNet Swedens information om medlemskap .

Du också kan klicka här för att anmäla dig som medlem. Du kommer då direkt till ett anmälningsformulär där du skriver in dina uppgifter (namn, adress, e-post etc). Där anges också vilken klubb du vill tillhöra  (Södermalm är ifyllt i förväg, men du kan ändra om du skulle vilja det). En e-postadress är viktig att ha, för all vår kontakt sker per e-post. Om du saknar e-postadress så skaffa dig gärna en innan du anmäler dig som medlem.  Klicka här om du vill ha information om hur man öppnar ett eget e-postkonto.

Klicka här för information om hur man betalar den årliga medlemsavgiften.

När du anmäler dig som medlem, får du hitta på ett lösenord. Det kan du använda för att ändra dina personliga uppgifter i efterhand, leta i medlemsregistret och läsa SeniorNet Swedens kurslitteratur.

Förmåner

Medlemskapet i SeniorNet Sweden ger dig möjlighet att mot en mindre avgift få teknisk support, delta i alla de kurser, tematräffar och dataträffar som SeniorNet Södermalm anordnar, samt gratis komma till vårt IT-café Kanelbullen. Klubben ordnar också festliga års- och medlemsmöten.

I medlemskapet i SeniorNet Sweden ingår också en del rabatter hos företag, på branschtidskrifter och på antivirusmjukvaror. Klicka här för att läsa mer om det. Man får också tillgång till SeniorNet Swedens kurslitteratur, fast den används inte på SeniorNet Södermalms kurser.

Medlemsregistret

Vill du ändra dina personliga uppgifter eller skriva ut ditt medlemskort? Då behöver du logga in i medlemsregistret med ditt medlemsnummer och ditt lösenord. Klicka här för att göra det.

Andra klubbar

Om du flyttar eller beger dig ut på resa i landet kan det bli aktuellt att besöka en annan klubb. Klicka här för att hitta dem.


Välkommen till

SeniorNet Södermalm


Vi återgår nu, undan för undan, till normal verksamhet. Vi tar vår egen och våra besökares hälsa på största allvar, så precis som före pandemin kan det inte bli. Du behöver också hjälpa till. Läs mer om detta här!

Kanelbullen, vårt populära IT-café på Rosenlundsgatan 44A, öppnar vi den 23 augusti under så smittsäkra former som möjligt.

Vår devis är “Seniorer lär seniorer IT” och det gör vi med kurser och dataträffar för våra medlemmar.

Alla seniorer som har frågor eller önskar särskild hjälp med felsökning eller undervisning kan få det via Kanel Digital  (Zoom-möten) eller genom tidsbokad support (som endast är för medlemmar).

Medlemmar som kan tänka sig att ge support, undervisa eller felsöka är mycket välkomna att höra av sig till info@snso.se. Det är en väldigt stimulerande, rolig och viktig uppgift!

Med våra ca 900 medlemmar är vi en av de största klubbarna i SeniorNet Sweden.

SeniorNet Sweden

Vår hemsida har vissa delar som använder s.k. kakor/cookies. Vill du veta mer om det, så klicka här.

Besök SeniorNet Swedens IT-forum

Här kan du som är medlem logga in och ställa frågor till hela föreningens IT-kunniga medlemmar. Forumdörren

Våra samarbetspartners

SeniorNet Sweden

som är vår moderorganisation.


Södermalms stadsdelsförvaltning, som hjälper oss bland annat med vår lokal, IT-cafét Kanelbullen


som också driver Tanto Seniorlokus där Kanelbullen är belägensom är vår samarbetspartner för våra studiecirklar, kurser och dataträffar.som ser till att våra datorer är säkrade mot virus och annat eländesom håller oss uppdaterade i IT-samhället och erbjuder rabatterad prenumeration för SeniorNets medlemmar


som förser klubbens datorer med Microsoft-program till lågpris

Top